Eerdere projecten

Van Wall & Floor Solutions

Vraag offerte aan

Eerdere projecten van Wall & Floor Solutions

W&F werkt nauw samen met gecertificeerde bedrijven en leveranciers om de klant een afwerking te leveren die aan hun wensen voldoet. W&F neemt uitgebreid de tijd om de klant te informeren over de verschillende soorten afwerkingen en zal zich daarna ontfermen over de afwerking ter plaatse. Hierdoor  kunnen wij een goede service bieden en onze kwaliteit waarborgen.

Onderstaand vindt u een greep uit het beeldmateriaal van enkele door ons opgeleverde maatwerkprojecten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 06 156 921 93

Zie foto's onder de tabbladen.

Waarom kiest u voor Wall & Floor Solutions?

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij opereren in alle segmenten van de markt waardoor we breed inzetbaar zijn zoals in woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij hanteren een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Wall & Floor Solutions is ontstaan uit pure passie voor wand en vloerafwerkingen. Wij zijn al jaren actief op het gebied van stukadoren, airless latex spuiten, betonlook vloeren, gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en andere kunststof vloerafwerkingen.

De door ons gebruikte grondstoffen worden verkregen bij gerenommeerde leveranciers. Doordat de grondstoffen mede de kwaliteit van de wand of vloer maken, werken wij met vaste leveranciers. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Alle denkbare certificaten hebben zij in huis.

Onze wand en vloerafwerkingen zijn toepasbaar in iedere ruimte van uw huis. Ieder interieur en iedere sfeer. Wat uw idee ook is, wij kunnen het voor u realiseren. Onze know-how en expertise stelt ons in staat iedere keer weer kwaliteit te leveren.

Ik heb een vraag en wil graag teruggebeld worden:

Neem contact op

Geen kleine lettertjes en alleen vakmensen!