Airless Muurverf

Plafonds spuiten

Voor professioneel plafonds spuiten is Wall & Floors Solutions de juiste partner. Door onze zorgvuldige aanpak en oog voor detail zorgen we iedere keer weer voor een strak eindresultaat. Omdat latex spuiten een efficiënte manier van werken is, is het de techniek bij uitstek voor het sauzen van uw plafonds. Volledig streeploos en in iedere gewenste kleur en latexsoort.

Wanden spuiten

Wanden spuiten met latex kan voor u de ideale keuze zijn. Zeker als u mooi egaal strakke wanden als eindresultaat wilt hebben. Latex spuiten is in veel gevallen voordeliger dan het laten rollen van uw wanden. Dit is zeker bij grotere ruimten het geval. Het rollen van wanden is veel arbeidsintensiever dan spuiten. Bij spuiten is de voorbereiding van groot belang. De voorbereiding bestaat uit het egaal maken van oneffenheden in de wand en het vakkundig afplakken voordat gespoten kan gaan worden. Het spuiten is dan relatief snel gedaan.

Voordeel spuiten met latex

Los van het streeploos aanbrengen van latex door de spuittechniek, is het ook een stuk minder arbeidsintensief dan traditioneel rollen van uw plafond. Dat scheelt tijd en dus daarmee zullen de kosten voor spuiten vaak een stuk lager liggen dan bij rollen. Mocht het toch zo zijn dat uw plafond beter kan worden gerold omwille van de ondergrond of de kosten, dan zullen we dat uiteraard direct bij u aangeven en u het beste advies geven voor uw wensen.

Kwaliteit latex

Zoals u van ons mag verwachten, werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en professionele apparatuur. We onderscheiden ons door de geleverde kwaliteit en het persoonlijk en het oprechte advies.

Airless Muurverf

Waarom kiest u voor Wall & Floor Solutions?

W&F werkt nauw samen met gecertificeerde bedrijven en leveranciers om de klant een afwerking te leveren die aan hun wensen voldoet. W&F neemt uitgebreid de tijd om de klant te informeren over de verschillende soorten afwerkingen en zal zich daarna ontfermen over de afwerking ter plaatse.

Hierdoor  kunnen wij een goede service bieden en onze kwaliteit waarborgen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij opereren in alle segmenten van de markt waardoor we breed inzetbaar zijn zoals in woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij hanteren een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Wall & Floor Solutions is ontstaan uit pure passie voor wand en vloerafwerkingen. Wij zijn al jaren actief op het gebied van stukadoren, airless latex spuiten, betonlook vloeren, gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en andere kunststof vloerafwerkingen.

De door ons gebruikte grondstoffen worden verkregen bij gerenommeerde leveranciers. Doordat de grondstoffen mede de kwaliteit van de wand of vloer maken, werken wij met vaste leveranciers. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Alle denkbare certificaten hebben zij in huis.

Onze wand en vloerafwerkingen zijn toepasbaar in iedere ruimte van uw huis. Ieder interieur en iedere sfeer. Wat uw idee ook is, wij kunnen het voor u realiseren. Onze know-how en expertise stelt ons in staat iedere keer weer kwaliteit te leveren.

Ik heb een vraag en wil graag teruggebeld worden:

Contact

Geen kleine lettertjes en alleen vakmensen!