Inspiratie wand- & vloerafwerking

Laat je inspireren..

Wall & Floor Solutions is ontstaan uit passie voor prachtige interieurs. Al jarenlang verzorgen wij wand- en vloerafwerkingen als stucwerk, airless latex spuiten en betonlook vloeren. We inspireren je graag met beelden van eerder opgeleverde projecten.

Woningen

Bedrijfsruimtes

Marnix van Wall & Floor Solutions

Mijn jarenlange ervaring in het afwerken van wanden en vloeren heeft mij in staat gesteld om het proces zo efficiënt mogelijk uit te voeren, waarbij klanten van Wall & Floor Solutions zo min mogelijk hinder ondervinden en zo snel mogelijk genieten van een prachtige ruimte. 

We opereren op deze manier in verschillende typen ruimtes, zoals bijvoorbeeld:

  • Woningen 
  • Winkels
  • Kantoren
  • Showrooms 
  • Horeca 
  • Sportcentra 
  • Openbare gebouwen  

Naast een gestroomlijnd proces, zorgen we altijd voor hoogstaande kwaliteit van materiaal. Dit doen we niet te besparen op onze leveranciers en partners. 

Heb jij twijfels over de afwerking van jouw ruimte? Of wil je meer informatie over een bepaald type vloer? Bel mij dan op +316 156 921 93. Dan bespreken we direct en vrijblijvend de mogelijkheden.

Afgewerkte wanden en vloeren in 7 stappen

Stap 1: Intakegesprek 

We voeren een intakegesprek om exact jouw behoeften en wensen te begrijpen. Tijdens dit gesprek adviseren we je over het beste type materiaal voor jouw project. Ook geven we duidelijk aan welke kleuren beschikbaar zijn. 

Stap 2: Offerte

Wall & Floor Solutions verzorgt een duidelijke offerte op basis van jouw specificaties en de besproken adviezen.

Stap 3: Planning 

Na akkoord op de offerte plannen we samen de uitvoering van het project. Zo weet je exact wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden en afgerond zijn. 

Stap 4: Voorbereiding 

Voordat de afwerking ter plaatse begint, wordt het oppervlak geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd om ervoor te zorgen dat de gietvloer en/of verf perfect kan worden aangebracht.

Stap 5: Inkoop en toepassing

De materialen voor het uitvoeren en afwerken van de projecten van Wall & Floor Solutions worden aangeleverd door gerenommeerde bedrijven. We zorgen dus altijd voor hoge kwaliteit materialen. Hier bezuinigen wij niet op.  

Stap 6: Afwerking 

Na het aanbrengen van het materiaal, lopen we samen alle details na. Op deze manier zorgen we ervoor dat de afwerking naar volle tevredenheid wordt opgeleverd. 

Stap 7: Oplevering 

Bij de oplevering leveren we graag aanvullende adviezen voor de verzorging van uw wanden en vloeren. Uiteraard zijn we daarna altijd nog bereikbaar voor aanvullende vragen.  

Ik heb een vraag en wil graag teruggebeld worden.

Neem contact op