Coatingvloer

Als er behoefte is aan een functionele vloer die ook nog eens zwaar belast moet kunnen worden dan is een coatingvloer een heel goed alternatief voor een gietvloer en prijstechnisch ook nog eens zeer interessant. Een coatingvloer van Wall & Floor Solutions bestaat uit 1 of 2 componenten epoxy, polyurethaan of polyurea. Een coatingvloer heeft een veel dunnere laagdikte maar beschikt wel over dezelfde gebruiksgemakken als een gietvloer. Het aanbrengen van de vloercoating wordt gedaan met een wisser en een roller en na oplevering is de de dikte 1 – 3 mm.

De Coatingvloer is met name geschikt voor:

  •  De chemische industrie
  •  Magazijnen
  •  Werkplaatsen en ateliers
  •  Garagebedrijven
  •  Drukkerijen
  •  Winkel

 

De coatingvloer is breed toepasbaar en Wall & Floor Solutions heeft projecten gerealiseerd voor onder andere: de chemische industrie, werkplaatsen, ateliers, drukkerijen, magazijnen, garagebedrijven, winkels enzovoort. Vraag ons gerust om informatie of laat een offerte maken voor uw coatingvloer! Wall & Floor Solutions is u graag van dienst.

Comfort

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming is ideaal. Door de geringe dikte van de gietvloer maak je optimaal gebruik van het rendement van de vloerverwarming. Maar ook zonder vloerverwarming voelt een gietvloer comfortabel en niet koud aan.

Veelzijdig

Er zijn ontelbaar veel sferen te creëren, van romantische brocante tot een stoere, robuuste look. Een uitgebreid palet aan kleuren, grote keuze in structuur en afwerking, maakt een gietvloer tot uw persoonlijke gietvloer. Een gietvloer is toepasbaar in iedere ruimte van uw huis en kan op elke bestaande ondergrond aangebracht worden.

Praktisch

Een gietvloer is naadloos en dus uitermate hygiënisch. Heel gemakkelijk stofvrij en schoon te houden. Doordat de vloer vloeistofdicht is, trekt er geen water of vet in de vloer. Dit maakt het een ideale keukenvloer. Doordat de vloer zo goed schoon te houden is zonder dat dit veel tijd kost, bent u altijd verzekerd van een schone vloer. 

Coatingvloeren

Waarom kiest u voor Wall & Floor Solutions?

W&F werkt nauw samen met gecertificeerde bedrijven en leveranciers om de klant een afwerking te leveren die aan hun wensen voldoet. W&F neemt uitgebreid de tijd om de klant te informeren over de verschillende soorten afwerkingen en zal zich daarna ontfermen over de afwerking ter plaatse.

Hierdoor  kunnen wij een goede service bieden en onze kwaliteit waarborgen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij opereren in alle segmenten van de markt waardoor we breed inzetbaar zijn zoals in woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij hanteren een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Wall & Floor Solutions is ontstaan uit pure passie voor wand en vloerafwerkingen. Wij zijn al jaren actief op het gebied van stukadoren, airless latex spuiten, betonlook vloeren, gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en andere kunststof vloerafwerkingen.

De door ons gebruikte grondstoffen worden verkregen bij gerenommeerde leveranciers. Doordat de grondstoffen mede de kwaliteit van de wand of vloer maken, werken wij met vaste leveranciers. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Alle denkbare certificaten hebben zij in huis.

Onze wand en vloerafwerkingen zijn toepasbaar in iedere ruimte van uw huis. Ieder interieur en iedere sfeer. Wat uw idee ook is, wij kunnen het voor u realiseren. Onze know-how en expertise stelt ons in staat iedere keer weer kwaliteit te leveren

Ik heb een vraag en wil graag teruggebeld worden:

Contact

Geen kleine lettertjes en alleen vakmensen!