Coatingvloer

Als er behoefte is aan een functionele vloer die ook nog eens zwaar belast moet kunnen worden dan is een coatingvloer een heel goed alternatief voor een gietvloer en prijstechnisch ook nog eens zeer interessant. Een coatingvloer van Wall & Floor Solutions bestaat uit 1 of 2 componenten epoxy, polyurethaan of polyurea. Een coatingvloer heeft een veel dunnere laagdikte maar beschikt wel over dezelfde gebruiksgemakken als een gietvloer. Het aanbrengen van de vloercoating wordt gedaan met een wisser en een roller en na oplevering is de de dikte 1 – 3 mm.

De Coatingvloer is met name geschikt voor:

De chemische industrie Magazijnen
Werkplaatsen en ateliers Garagebedrijven
Drukkerijen Winkels

De coatingvloer is breed toepasbaar en Wall & Floor Solutions heeft projecten gerealiseerd voor onder andere: de chemische industrie, werkplaatsen, ateliers, drukkerijen, magazijnen, garagebedrijven, winkels enzovoort. Vraag ons gerust om informatie of laat een offerte maken voor uw coatingvloer! Wall & Floor Solutions is u graag van dienst.

Vloeistofdicht

Middelzwaar belastbaar

Naadloos en poriënvrij

Hygiënisch

Antislip tot R 13 mogelijk

Leverbaar in diverse kleuren

Zeer slijtvast

Oplosmiddelvrij

Onderhoudsvriendelijk, stofvrij en gemakkelijk te reinigen

Waarom kiest u voor Wall & Floor Solutions?

W&F werkt nauw samen met Perfect Vloeren NL om de klant een vloer te leveren die aan hun wensen voldoet. W&F neemt uitgebreid de tijd om de klant te informeren over de verschillende soorten vloer afwerkingen en Perfect Vloeren NL zal zich ontfermen over de vloer afwerking ter plaatse.

Door deze samenwerking  kunnen wij meer tijd vrij maken voor de klant, betere service bieden en onze kwaliteit waarborgen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij opereren in het hoge segment van de markt en wordt onder andere toegepast in woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij hanteren een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Wall & Floor Solutions & Perfect vloeren NL zijn ontstaan uit pure passie voor de vloer. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief op het gebied van betonlook vloeren, gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en andere kunststof vloerafwerkingen. Wij leggen jaarlijks duizenden meters aan kunststof vloeren in Nederland, België en Duitsland en kent vele tevreden referenties, zowel in de particuliere sector als in de zakelijke markt.

De door ons gebruikte grondstoffen worden verkregen bij een gerenommeerde leverancier. Doordat de grondstoffen mede de kwaliteit van de vloer maken, werken wij met een vaste leverancier. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Alle denkbare certificaten hebben zij in huis.

Onze vloeren zijn toepasbaar in iedere ruimte van uw huis. Ieder interieur en iedere sfeer. Wat uw idee ook is, wij kunnen het voor u realiseren. Onze know-how en expertise stelt ons in staat iedere keer weer kwaliteit te leveren.

Onze principes

  • Leveren van kwaliteit
  • Hoge servicegraad
  • Het opbouwen en beheren van relaties
  • Flexibiliteit
  • Continue innovatie
  • Wensen van de klant staan centraal

Ik heb een vraag en wil graag teruggebeld worden:

Geen kleine lettertjes en alleen vakmensen!