Epoxyvloer

Een epoxy gietvloer is 1 van onze kunststofvloeren die omdat het harde vloeren zijn bij uitstek geschikt zijn voor industriële toepassingen. Je kunt dan denken aan een bedrijfshal, garage of een bouwmarkt. De epoxyvloer is niet geschikt voor een woning of kantoor. Onze expoxyvloer is een 2 componenten vloer welke bestaat uit reactieve epoxyharsen en is speciaal ontwikkeld als een duurzame, vloeistofdichte toepassing voor fabrieken enzovoort. De epoxy gietvloer van Wall & Floor Solutions onderscheidt zich door: het eenvoudige onderhoud, hoge stoot- en slagvastheid, vloeistofdichtheid en is ook nog eens veel harder dan een PU gietvloer. Naast de genoemde toepassingen in fabrieken, garages enzovoort wordt onze epoxy gietvloer ook steeds breder toegepast zoals in winkels, grootkeukens enzovoort.

De Coatingvloer is met name geschikt voor:

  •  Laboratoria
  •  Magazijnen
  •  Drukkerijen
  •  De chemische industrie
  •  Scholen
  •  Werkplaatsen en ateliers
  •  Operatiekamers
  •  Winkels
  •  Garagebedrijven
 

Een epoxyvloer is breed toepasbaar en Wall & Floor Solutions heeft al expoyvloeren gerealiseerd voor: laboratoria, drukkerijen, scholen, operatiekamers, garagebedrijven, magazijnen, de chemische industrie, werkplaatsen, ateliers en winkels. Laat Wall & Floor Solutions u adviseren of vraag een offerte aan!

Vloeistofdicht

Leverbaar in diverse kleuren

Mechanisch als chemisch zwaar belastbaar

Zeer slijtvast

Hygiënisch

Naadloos, egaal en poriënvrij

Antislip tot R 13 mogelijk

Onderhoudsvriendelijk & stofvrij

EP Gietvloer

Waarom kiest u voor Wall & Floor Solutions?

W&F werkt nauw samen met gecertificeerde bedrijven en leveranciers om de klant een afwerking te leveren die aan hun wensen voldoet. W&F neemt uitgebreid de tijd om de klant te informeren over de verschillende soorten afwerkingen en zal zich daarna ontfermen over de afwerking ter plaatse.

Hierdoor  kunnen wij een goede service bieden en onze kwaliteit waarborgen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij opereren in alle segmenten van de markt waardoor we breed inzetbaar zijn zoals in woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij hanteren een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Wall & Floor Solutions is ontstaan uit pure passie voor wand en vloerafwerkingen. Wij zijn al jaren actief op het gebied van stukadoren, airless latex spuiten, betonlook vloeren, gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en andere kunststof vloerafwerkingen.

De door ons gebruikte grondstoffen worden verkregen bij gerenommeerde leveranciers. Doordat de grondstoffen mede de kwaliteit van de wand of vloer maken, werken wij met vaste leveranciers. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Alle denkbare certificaten hebben zij in huis.

Onze wand en vloerafwerkingen zijn toepasbaar in iedere ruimte van uw huis. Ieder interieur en iedere sfeer. Wat uw idee ook is, wij kunnen het voor u realiseren. Onze know-how en expertise stelt ons in staat iedere keer weer kwaliteit te leveren

Ik heb een vraag en wil graag teruggebeld worden:

Contact

Geen kleine lettertjes en alleen vakmensen!