Epoxyvloer

Een epoxy gietvloer is 1 van onze kunststofvloeren die omdat het harde vloeren zijn bij uitstek geschikt zijn voor industriële toepassingen. Je kunt dan denken aan een bedrijfshal, garage of een bouwmarkt. De epoxyvloer is niet geschikt voor een woning of kantoor. Onze expoxyvloer is een 2 componenten vloer welke bestaat uit reactieve epoxyharsen en is speciaal ontwikkeld als een duurzame, vloeistofdichte toepassing voor fabrieken enzovoort. De epoxy gietvloer van Wall & Floor Solutions onderscheidt zich door: het eenvoudige onderhoud, hoge stoot- en slagvastheid, vloeistofdichtheid en is ook nog eens veel harder dan een PU gietvloer. Naast de genoemde toepassingen in fabrieken, garages enzovoort wordt onze epoxy gietvloer ook steeds breder toegepast zoals in winkels, grootkeukens enzovoort.

De Coatingvloer is met name geschikt voor:

Laboratoria Magazijnen
Drukkerijen De chemische industrie
Scholen Werkplaatsen en ateliers
Operatiekamers Winkels
Garagebedrijven

Een epoxyvloer is breed toepasbaar en Wall & Floor Solutions heeft al expoyvloeren gerealiseerd voor: laboratoria, drukkerijen, scholen, operatiekamers, garagebedrijven, magazijnen, de chemische industrie, werkplaatsen, ateliers en winkels. Laat Wall & Floor Solutions u adviseren of vraag een offerte aan!

Vloeistofdicht

Mechanisch als chemisch zwaar belastbaar

Hygiënisch

Antislip tot R 13 mogelijk

Leverbaar in diverse kleuren

Zeer slijtvast

Naadloos, egaal en poriënvrij

Onderhoudsvriendelijk, stofvrij en gemakkelijk te reinigen

Waarom kiest u voor Wall & Floor Solutions?

W&F werkt nauw samen met Perfect Vloeren NL om de klant een vloer te leveren die aan hun wensen voldoet. W&F neemt uitgebreid de tijd om de klant te informeren over de verschillende soorten vloer afwerkingen en Perfect Vloeren NL zal zich ontfermen over de vloer afwerking ter plaatse.

Door deze samenwerking  kunnen wij meer tijd vrij maken voor de klant, betere service bieden en onze kwaliteit waarborgen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij opereren in het hoge segment van de markt en wordt onder andere toegepast in woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij hanteren een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Wall & Floor Solutions & Perfect vloeren NL zijn ontstaan uit pure passie voor de vloer. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief op het gebied van betonlook vloeren, gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en andere kunststof vloerafwerkingen. Wij leggen jaarlijks duizenden meters aan kunststof vloeren in Nederland, België en Duitsland en kent vele tevreden referenties, zowel in de particuliere sector als in de zakelijke markt.

De door ons gebruikte grondstoffen worden verkregen bij een gerenommeerde leverancier. Doordat de grondstoffen mede de kwaliteit van de vloer maken, werken wij met een vaste leverancier. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Alle denkbare certificaten hebben zij in huis.

Onze vloeren zijn toepasbaar in iedere ruimte van uw huis. Ieder interieur en iedere sfeer. Wat uw idee ook is, wij kunnen het voor u realiseren. Onze know-how en expertise stelt ons in staat iedere keer weer kwaliteit te leveren.

Onze principes

  • Leveren van kwaliteit
  • Hoge servicegraad
  • Het opbouwen en beheren van relaties
  • Flexibiliteit
  • Continue innovatie
  • Wensen van de klant staan centraal

Ik heb een vraag en wil graag teruggebeld worden:

Geen kleine lettertjes en alleen vakmensen!