Gietvloer in één kleur gegoten

Zeer hoogwaardige polyurethaan gietvloer in één kleur gegoten waardoor een strak en modern uiterlijk wordt verkregen. Een unieke designvloer met een uitzonderlijk slijtvaste en duurzame samenstelling. Ideaal voor een eenvoudig te reinigen vloeroppervlak. Zeer trendy door de vele kleurtoepassingen wat maakt dat de vloer in elk interieur past.]

Zeer hoogwaardige polyurethaan gietvloer in twee kleurenmix, ook wel betonlook genoemd. Hierdoor ontstaat een speels en vlammend effect. Deze UV bestendige gietvloer wordt afgewerkt met een UV bestendige laklaag (dus: door en door UV bestendig). Een betonlook vloer is trendy, modern en stijlvol. Dit vloertype heeft de industriële uitstraling van echt woonbeton, maar dan met de vele voordelen van een polyurethaan gietvloer. U bepaalt zelf de mate van “betonlook”.

Een unieke designvloer met een uitzonderlijk slijtvaste en duurzame samenstelling. Ideaal voor een eenvoudig te reinigen vloer- of wandoppervlak, die zeer trendy is en door de vele kleurtoepassingen in elk interieur past.

De PU Gietvloer is een naadloze, moderne en soepele vloerafwerking. Het is een vloer met een bijzonder fraaie uitstraling, stijlvol en is bij uitstek geschikt voor woningen, winkels en kantoren. Deze vloer bestaat uit hoogwaardige polyurethanen en is een stijlvol en modern alternatief voor bijvoorbeeld vloerbedekkingen zoals tapijt en linoleum. Verder heeft deze vloer een groot voordeel en betere eigenschappen als het gaat om onderhoud. In tegenstelling tot de genoemde traditionele vloerbedekkingen behoeft de vloer niet periodiek in de was te worden gezet. De PU gietvloer is leverbaar in verschillende varianten. Dus laat u adviseren over welke eigenschappen de door u gewenste vloer dient te beschikken op bijvoorbeeld het gebied van chemische resistentie en kleurvastheid.

De PU Gietvloer is met name geschikt voor:

Particulieren Scholen
Operatiekamers Magazijnen
Werkplaatsen en ateliers Garagebedrijven
Winkels Drukkerijen

Comfort

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming is ideaal. Door de geringe dikte van de gietvloer maak je optimaal gebruik van het rendement van de vloerverwarming. Maar ook zonder vloerverwarming voelt een gietvloer comfortabel en niet koud aan.

Veelzijdig

Er zijn ontelbaar veel sferen te creëren, van romantische brocante tot een stoere, robuuste look. Een uitgebreid palet aan kleuren, grote keuze in structuur en afwerking, maakt een gietvloer tot uw persoonlijke gietvloer. Een gietvloer is toepasbaar in iedere ruimte van uw huis en kan op elke bestaande ondergrond aangebracht worden.

Praktisch

Een gietvloer is naadloos en dus uitermate hygiënisch. Heel gemakkelijk stofvrij en schoon te houden. Doordat de vloer vloeistofdicht is, trekt er geen water of bijvoorbeeld vet in de vloer. Dit is met name ideaal in de keuken, waar over het algemeen snel gemorst wordt. Een gietvloer is ideaal voor gezinnen met kinderen. Doordat de vloer zo goed schoon te houden is zonder dat dit veel tijd kost, bent u altijd verzekerd van een schone vloer. Klaar voor kinderen om naar hartenlust te kunnen spelen. Ook wanneer u huisdieren heeft is een gietvloer bijzonder praktisch.

Waarom kiest u voor Wall & Floor Solutions?

W&F werkt nauw samen met Perfect Vloeren NL om de klant een vloer te leveren die aan hun wensen voldoet. W&F neemt uitgebreid de tijd om de klant te informeren over de verschillende soorten vloer afwerkingen en Perfect Vloeren NL zal zich ontfermen over de vloer afwerking ter plaatse.

Door deze samenwerking  kunnen wij meer tijd vrij maken voor de klant, betere service bieden en onze kwaliteit waarborgen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij opereren in het hoge segment van de markt en wordt onder andere toegepast in woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij hanteren een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Wall & Floor Solutions & Perfect vloeren NL zijn ontstaan uit pure passie voor de vloer. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief op het gebied van betonlook vloeren, gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en andere kunststof vloerafwerkingen. Wij leggen jaarlijks duizenden meters aan kunststof vloeren in Nederland, België en Duitsland en kent vele tevreden referenties, zowel in de particuliere sector als in de zakelijke markt.

De door ons gebruikte grondstoffen worden verkregen bij een gerenommeerde leverancier. Doordat de grondstoffen mede de kwaliteit van de vloer maken, werken wij met een vaste leverancier. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Alle denkbare certificaten hebben zij in huis.

Onze vloeren zijn toepasbaar in iedere ruimte van uw huis. Ieder interieur en iedere sfeer. Wat uw idee ook is, wij kunnen het voor u realiseren. Onze know-how en expertise stelt ons in staat iedere keer weer kwaliteit te leveren.

Onze principes

  • Leveren van kwaliteit
  • Hoge servicegraad
  • Het opbouwen en beheren van relaties
  • Flexibiliteit
  • Continue innovatie
  • Wensen van de klant staan centraal

Ik heb een vraag en wil graag teruggebeld worden:

Geen kleine lettertjes en alleen vakmensen!