De gietvloer voor jouw woning

Vraag offerte aan

Een gietvloer in een woning biedt verschillende voordelen. Zo is de vloer naadloos, eenvoudig te onderhouden en erg duurzaam. Een gietvloer is beschikbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het perfect past bij elk interieur. 

Door deze elementen zijn gietvloeren steeds populairder geworden in woningen en bieden ze een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Gietvloeren die passen in jouw woning

Beton Ciré

Creëer een strakke vloer met de stoere en natuurlijke uitstraling die beton heeft. Speciaal voor de vloeren is er een uniek woonbeton ontwikkeld met een unieke slijtvaste en duurzame samenstelling. Daarnaast is het een eenvoudig te reinigen vloer, die zeer trendy is en door de vele kleurtoepassingen in elk interieur past.

Beton Ciré is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent. Beton Ciré hecht op vrijwel iedere ondergrond. Het is uitermate geschikt voor badkamers, keukens, vloeren en openhaarden. Het is zelfs mogelijk om het in de douche te verwerken.

PU Gietvloer

Een gietvloer is ambachtelijk handwerk. Hierdoor is elke gietvloer uniek en geeft een bijzondere uitstraling aan elk interieur. Of u van klassiek, modern, landelijk of trendy houdt. Uw voorkeur zetten wij om in een vloer op maat. Er zijn ontelbaar veel sferen te creëren, van romantische brocante tot een stoere, robuuste look. Een uitgebreid palet aan kleuren, grote keuze in structuur en afwerking, maakt een gietvloer tot uw persoonlijke gietvloer. Een gietvloer is toepasbaar in iedere ruimte van uw huis en kan op elke bestaande ondergrond aangebracht worden.

Welke kleuren zijn mogelijk voor mijn gietvloer?

De keuze van kleur is belangrijk, omdat dit de sfeer in de ruimte bepaalt. Door te kiezen voor een kleur die past bij de stijl van jouw woning, zorg je ervoor dat de gietvloer een naadloos onderdeel van het interieur vormt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor verschillende kleuren in verschillende ruimtes, om zo een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren. 

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Bij het kiezen van de kleur van jouw gietvloer kan je kiezen voor RAL kleuren. Deze kleurcodes zorgen ervoor dat de gewenste kleur exact kan worden nagebootst. Hierdoor is het mogelijk om een perfecte match te creëren met jouw interieur. 

Er zijn dus veel mogelijkheden op het gebied van kleuren voor gietvloeren, zodat er altijd een kleur is die past bij jouw wensen en behoeften.

Laat je inspireren door eerdere projecten

Gietvloer laten leggen

Een gietvloer is een naadloze, strakke vloerafwerking die tegenwoordig steeds populairder wordt. Het leggen van een gietvloer is een specialistische klus die vaak wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen. Hieronder volgen 5 stappen die worden doorlopen bij het leggen van een gietvloer:

 

Voorbereiding: Het is belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden voordat de gietvloer wordt aangebracht. De ondergrond moet schoon, droog en stabiel zijn. Indien nodig wordt de ondergrond geëgaliseerd en/of geprimed om een goede hechting te garanderen.

Eerste laag: Nadat de ondergrond is voorbereid, wordt de eerste laag van de gietvloer aangebracht. Dit is meestal een hechtlaag die zorgt voor de verbinding tussen de ondergrond en de gietvloer.

Tweede laag: Na het aanbrengen van de hechtlaag wordt de tweede laag aangebracht. Dit is de daadwerkelijke gietvloer, die in één keer wordt gegoten over de gehele oppervlakte. De dikte van deze laag kan variëren, afhankelijk van de gewenste uitstraling en functionaliteit van de vloer.

Afwerking: Na het aanbrengen van de tweede laag wordt de gietvloer afgewerkt. Hierbij worden eventuele oneffenheden weggehaald en de vloer glad gemaakt. Ook kan er een beschermlaag worden aangebracht om de vloer te beschermen tegen vuil en beschadigingen.

Uitharding: Tot slot moet de gietvloer uitharden. Dit duurt meestal enkele dagen tot een week, afhankelijk van de dikte van de vloer en de omstandigheden in de ruimte. Het is belangrijk om de vloer tijdens het uitharden niet te belasten. Na het uitharden is de gietvloer klaar voor gebruik en kan deze jarenlang meegaan.

Wij verzorgen gietvloeren en schilderwerk in..

Bij Wall & Floor Solutions, werkzaam in Midden-Brabant, ben je verzekerd van lage voorrijkosten en snelle aanrijtijden. Ons werkgebied beslaat Etten-Leur tot Den-Bosch en Gilze tot Drimmelen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Ontdek de mogelijkheden voor een prachtige gietvloer in jouw woning!

Vraag offerte aan