De gietvloer voor jouw woning

De beste prijs vanaf 45 m2

Ontvang uw prijs

FLEXIBELE PLANNING

Renovatieklussen lopen wel eens uit. Daarom zijn wij extra flexibel in de planning.

VOORDELIGE PRIJZEN

Vanaf 45M2 oppervlak is onze prijs/kwaliteit verhouding ongeëvenaard.

3 JAAR GARANTIE

Onverhoopt schade aan de vloer? Wij geven 3 jaar garantie op ons werk.

Verbluffend mooi & onderhoudsvriendelijk

Een gietvloer in huis is niet alleen mooi, maar bespaart je ook veel tijd en geld.

Door het gladde oppervlak en gebrek aan naden is het schoonmaken namelijk een fluitje van een cent. Hierdoor blijft uw vloer altijd stralend schoon, zelfs bij dagelijks gebruik.

Weg met vieze voegen en naden

Traditionele vloeren met naden of niet-slijtvaste afwerkingen zijn vaak een bron van frustratie bij het schoonmaken. Vuil en bacteriën kunnen zich ophopen in de naden, wat resulteert in een onhygiënische omgeving en extra inspanningen bij het schoonmaken. Bovendien zijn vloeren hierdoor minder duurzaam en vereisen ze regelmatige reparaties en vervangingen, dus wat goedkoop leek, blijkt dat niet te zijn.  

 

Kies voor een stijlvolle en duurzame gietvloer

Ontvang tarieven

Gietvloeren die passen in uw woning

Door te kiezen voor een gietvloer profiteert u van een onderhoudsarme oplossing die perfect past bij elk interieur.

Een gietvloer laten leggen mag wellicht wat meer kosten dan tegels of een laminaat, maar het is een geweldige investering in het verlagen van onderhoudskosten. Daarnaast helpt de luxe en stijlvolle uitstraling bij het verhogen van uw woningwaarde én houdt u uw vloer vele malen makkelijker schoon. 

Bovendien kunnen we deze vloeren snel en efficiënt installeren, waardoor u zonder vertraging kunt genieten van de luxe uitstraling en duurzaamheid van uw nieuwe vloer.

Welke kleuren zijn mogelijk voor mijn gietvloer?

De keuze van kleur is belangrijk, omdat dit de sfeer in de ruimte bepaalt. Door te kiezen voor een kleur die past bij de stijl van jouw woning, zorg je ervoor dat de gietvloer een naadloos onderdeel van het interieur vormt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor verschillende kleuren in verschillende ruimtes, om zo een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren. 

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Bij het kiezen van de kleur van jouw gietvloer kan je kiezen voor RAL kleuren. Deze kleurcodes zorgen ervoor dat de gewenste kleur exact kan worden nagebootst. Hierdoor is het mogelijk om een perfecte match te creëren met jouw interieur. 

Er zijn dus veel mogelijkheden op het gebied van kleuren voor gietvloeren, zodat er altijd een kleur is die past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang de brochure

Laat je inspireren door eerdere projecten

 

Gietvloer laten leggen

Een gietvloer is een naadloze, strakke vloerafwerking die tegenwoordig steeds populairder wordt. Het leggen van een gietvloer is een specialistische klus die vaak wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen. Hieronder volgen 5 stappen die worden doorlopen bij het leggen van een gietvloer:

Voorbereiding: Het is belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden voordat de gietvloer wordt aangebracht. De ondergrond moet schoon, droog en stabiel zijn. Indien nodig wordt de ondergrond geëgaliseerd en/of geprimed om een goede hechting te garanderen.

Eerste laag: Nadat de ondergrond is voorbereid, wordt de eerste laag van de gietvloer aangebracht. Dit is meestal een hechtlaag die zorgt voor de verbinding tussen de ondergrond en de gietvloer.

Tweede laag: Na het aanbrengen van de hechtlaag wordt de tweede laag aangebracht. Dit is de daadwerkelijke gietvloer, die in één keer wordt gegoten over de gehele oppervlakte. De dikte van deze laag kan variëren, afhankelijk van de gewenste uitstraling en functionaliteit van de vloer.

Afwerking: Na het aanbrengen van de tweede laag wordt de gietvloer afgewerkt. Hierbij worden eventuele oneffenheden weggehaald en de vloer glad gemaakt. Ook kan er een beschermlaag worden aangebracht om de vloer te beschermen tegen vuil en beschadigingen.

Uitharding: Tot slot moet de gietvloer uitharden. Dit duurt meestal enkele dagen tot een week, afhankelijk van de dikte van de vloer en de omstandigheden in de ruimte. Het is belangrijk om de vloer tijdens het uitharden niet te belasten. Na het uitharden is de gietvloer klaar voor gebruik en kan deze jarenlang meegaan.

Wij verzorgen gietvloeren en schilderwerk in..

Bij Wall & Floor Solutions, werkzaam in Midden-Brabant, ben je verzekerd van lage voorrijkosten en snelle aanrijtijden. Ons werkgebied beslaat Etten-Leur tot Den-Bosch en Gilze tot Drimmelen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Ontdek de mogelijkheden voor een prachtige gietvloer in jouw woning!

Vraag offerte aan